Exposities

Door de jaren heen heb ik vele beelden weten vast te leggen waarmee ik anderen hoop te inspireren en mee te nemen in mijn kijk op de wereld. Mijn motto is niet voor niets ‘Be in awe of everyday things’.

Om die reden ben ik in de zomer van 2020 mij gaan richten op het tentoonstellen van mijn werk. Ik vind het bijzonder om de impact te ervaren van wat een mooie foto in het groot met je kan doen. Het totaalbeeld overweldigt en tegelijkertijd zie je details die je eerste instantie niet zag.  Goede foto’s verdienen het om als kunst te worden bekeken.

In het najaar van 2020 heb ik mijn eerste expositie ‘Bezieling’ met veel trots neergezet in Studio Ilse Oelbers, Noorderhaven 111 in Harlingen. Ik kijk tevreden terug, en neem de mooie en lovende reacties met mee. Ik vond het vooral mooi om te ervaren hoe ik vanuit mijn kijk op de wereld anderen heb kunnen inspireren. Precies waar het voor mij om draait bij het tentoonstellen van mijn foto’s.

Enkele van de foto’s zijn nu te bekijken in mijn eigen studio aan huis aan de Noorderhaven 99. Ook hangen er prachtige foto’s van de omgeving van Harlingen en werk ik aan een catalogus van mijn mooiste foto’s die beschikbaar zijn voor verkoop.

Wil je langs komen? Het is handig indien je van te voren even belt zodat je zeker weet dat de studio open is. Uiteraard mag mailen ook.