ABOUT

Mijn Kijk

Sandy Loup
Freelance Fotograaf

Verwondering
Vanuit verwondering de wereld om ons heen laten zien met behulp van mijn camera. Met een focus op de momenten die alledaags zijn. Ik kijk de wereld in met een duidelijke onderliggende vraag: wat beweegt en verbindt mensen? Hoe verhouden zij zich tot hun omgeving? Of dit nu binnen de context van een organisatie is, of binnen de context van een land, cultuur of natuur. Mijn kijk op de wereld nodigt uit tot nieuwe beleving.

Inspiratie
Een wereld met meer dan 7 miljard mensen. Een wereld waarin we proberen iets te maken van het leven, ieder voor zich en met elkaar. Een wereld waarin we ons organiseren in verschillende culturen, met eigen gebruiken in eigen omgevingen. Een wereld waarin we relaties aangaan en ons verhouden tot de natuur. Tijdens mijn reizen ga ik graag op ontdekking om te ervaren waar mensen zich mee bezig houden en wat hun dagelijkse gewoontes zijn.

Ontwikkeling
Inmiddels fotografeer ik ruim 20 jaar met veel plezier. Mijn eerste spiegelreflex camera (analoog) heb ik aangeschaft voor een reis naar Guatemala in 1997.  Sinds die tijd speelt fotografie een grote rol in mijn leven en heb ik mij verder ontwikkeld als professioneel fotograaf. In 2008 heb ik de basisopleiding fotografie bij de fotovakschool in Amsterdam succesvol afgerond. Recent heb ik Mijn Kijk op de Wereld verder gebracht door een fotocoachings traject te doorlopen. Hierdoor heb ik mijn focus verder ontwikkeld en is nog duidelijker geworden waar ik voor sta als fotograaf.