Wat anderen zien

“Sandy heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft! Wat ik erg bijzonder vind aan Sandy is dat zij veel varieert in haar foto’s. Dit kun je goed terugzien in de verschillende stijlen en creatieve uitsnede die ze maakt. Daardoor hebben we een heel gevarieerde compilatie gekregen waar ik erg blij mee ben én waar we ook veel complimenten over gekregen hebben!

Saskia & Roeland

“Voor mijn verjaardag wilde ik niet alleen gezellig tijd spenderen met mijn familie, maar ik wilde ook mooie en natuurlijke foto’s van ons samenzijn. Sandy kan fantastisch fotograferen, weet groepen leuk en spontaan te leiden, en kan als geen ander dierbare momenten vastleggen. Ons gezin zal voor de rest van ons leven met veel plezier terug kijken op deze ervaring.”

Aniek

“Het werk van Sandy vind ik prachtig en puur, het geeft je hoop”

Ilse Oelbers, Beeldhouwer
www.ilseoelbers.nl

“Sandy laat zich als fotograaf leiden door haar verwondering. Haar fascinatie brengt haar wereldwijd op plekken waar mensen zich met elkaar verbonden voelen: of dat nu is door middel van religie, theater, ceremonie of spel. Maar ook in haar prachtige weidse landschappen laat zij steeds weer de menselijke maat zien en de schoonheid van wat er om ons heen is, van Bangkok tot Harlingen.”

Sabina Theijs
www.sabinatheijs.com

CONTACT SANDY

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op via de e-mail. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.