MIJN WERK

Vanuit mijn kijk op de wereld leg ik zowel beelden vast die de weidsheid van de natuur laten zien als beelden waarin juist de mens een hoofdrol speelt. Ik wissel graag af tussen het zoeken naar een detail in het grootse en een universum in het kleine. Mijn meest bijzondere foto’s zijn te koop in gelimiteerde oplagen.

Voor mijn fotoshoots ben ik op zoek naar het spontane, tussen het poseren door. Dat wat zich net voor of na het moment afspeelt. Een andere blik, een moment van liefde, die schaterlach…. Het vastleggen van deze gestolen momenten is wat ik in mijn werk graag laat terugkomen. Ook binnen zakelijke shoots is het voor mij belangrijk om puur en echt te blijven, en een ontspannen setting te creëren.

Naast fotoshoots en verkoop van mijn eigen werk, ben ik altijd wel bezig met het verruimen van mijn werkveld. Zo heb ik de totstandkoming van een prachtig bronzen beeld van beeldhouwer Ilse Oelbers mogen vastleggen. Daarnaast denk ik graag mee op welke wijze mijn foto’s ingezet kunnen worden om een bepaalde sfeer neer te zetten in een zakelijke context zoals bijvoorbeeld voor City Centre Hotel Harlingen of voor Studio Dolphi.