TARIEVEN

Jumpin' High

Sandy Loup
Freelance Fotograaf

Fotoshoot op locatie
Voor €195 heb je een fotoshoot op locatie van (ruim) 1 uur. Je ontvangt van mij 15 digitale foto’s in hoge resolutie. Vindt de fotoshoot plaats op een locatie binnen 30km van Harlingen dan neem ik de reiskosten voor mijn rekening. Vanaf 30 km bereken ik aanvullende reiskosten op basis van de afstand en tijd.

Bruiloft Reportage
Een bruiloft reportage bied ik aan vanaf €650. Hiervoor krijg je 4 uur fotograferen op locatie, reiskosten (in een straal van 30 km van Harlingen), benodigde uren nabewerking en de uiteindelijke selectie van 80 foto’s. Deze krijg je in hoge resolutie digitaal toegestuurd. Wil je meer uren, trouw je op een locatie die verder is, of wil je meer foto’s? Ik bespreek graag de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om het maken van een trouwalbum aan mij over te laten.

Vrij Werk & Maatwerk
Ik verkoop mijn meest bijzondere foto’s. Een kleine selectie kan je hier bekijken. Een speciaal en uniek beeld nodig voor bij jou thuis aan de muur of juist een versterkend beeld nodig voor op je bedrijf? Voor mij is het belangrijk dat de foto’s die voor wanddecoratie worden gebruikt, aansluiten bij het totaal concept en de uitstraling van de plek. Ik denk dan ook graag mee met mijn klanten en met behulp van mijn foto database van meer dan 1000-en foto’s van zowel ver weg als dichtbij kan ik altijd wel het passende plaatje vinden.
Prijzen voor maatwerk in overleg.

Contact
Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken voor fotoshoots, bruiloft reportages en verkoop van vrij werk of opdrachten op maat.

Be in awe of everyday things!

Terug naar mijn portfolio