Projecten

Sandy Loup
Freelance Fotograaf

Door de jaren heen heb ik vele beelden weten vast te leggen waarmee ik anderen hoop te inspireren en mee te nemen in mijn kijk op de wereld. Mijn motto is niet voor niets ‘Be in awe of everyday things’.

Om die reden ben ik in de nazomer van 2020 mij gaan richten op het tentoonstellen van mijn werk. Ik vind het bijzonder om de impact te ervaren van wat een mooie foto in het groot met je kan doen. Het totaalbeeld overweldigt en tegelijkertijd zie je details die je eerste instantie niet zag.  Goede foto’s verdienen het om als kunst te worden bekeken. In het najaar van 2020 heb ik mijn eerste expositie ‘Bezieling’ met veel trots neergezet.

Zakelijk heb ik inmiddels de eerste opdrachten mogen invullen. Zo heb ik voor Hotel Harlingen en Studio Dolphi bijzondere beeldverhalen als wanddecoraties af laten drukken. Prachtig om deze beelden zo groot aan de muur te zien (zo is de foto in Studio Dolphi is 3 x 2 meter). Ook heb ik voor Ilse Oelbers een visueel verslag vastgelegd van haar beeld ‘Legacy of Love’ waarin ik het hele proces van klei tot bronzen beeld heb gedocumenteerd. Onlangs is voor mij een droom uitgekomen en heb ik voor 333 Travel een reisreportage verzorgd in Costa Rica en Panama.

Sinds eind 2021 zijn deze foto’s en andere werken te bekijken in mijn eigen studio aan huis aan de Noorderhaven 99 in Harlingen. Op dit moment hangen er werken uit de expositie ‘Bezieling’ en ‘Kijk op de Harlingen’ en nog enkele andere werken. Daarnaast beschik ik over een bescheiden catalogus met daarin werken die ik verkoop.

Wil je langs komen? Het is handig indien je van te voren even belt zodat je zeker weet dat de studio open is. Uiteraard mag mailen ook.

BEELDVERHAAL
HOTEL HARLINGEN

PROJECT
ILSE OELBERS

EXPOSITIE
‘BEZIELING’